ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку пролунав потужний вибух

Ірина Марчук

|

У неділю, 20 лютого, в Ленінському районі Донецька прогримів потужний вибух. Про це повідомляють «Новини Донбасу» із посиланням на місцевих жителів та соціальні мережі.

Відомо, що вибух встався близько 13:00 за місцевим часом (12:00 по Києву).

Жителі Ленінського району розповідають: «Бахнуло так, що трохи скла не вилетіло». Крім того, вибух був добре чутний у мікрорайонах «Широкий», «Мирний» та на «Боссі».

У штабі ООС наголошують, що це провокації зі сторони Росії. В такий спосіб окупаційні війська хочуть видати обстріл своїх позицій та вибухи як відповідь нашим військовим.

Однак, українські військові не збираються проводити наступальні операції на Сході України. В Україні хочуть лише  дипломатичного врегулювання збройного конфлікту.

Нагадаємо, що упродовж останніх днів збільшилась кількість обстрілів з боку окупантів на Донбасі. У суботу, 19 лютого, російські військові 122 рази розстрілювали українські позиції.  Із них – 108 із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *