ОСТАННІ НОВИНИ

Бійка Бутусова та Шуфрича у прямому ефірі

Андрій Котенський

|

В ефірі програми «Свобода слова» Савіка Шустера побилися нардеп ОПЗЖ Нестор Шуфрич та відомий журналіст Юрій Бутусов.

Під час ефіру у студії обговорювали загострення подій на Донбасі. Гостями шоу стали ряд політиків, зокрема й скандальний Євгеній Мураєв.

«У цих двох клоунів забагато ефірного часу. Зараз наших хлопців на фронті обстрілюють ті, хто наймають Мураєва, Шуфрича… Шкода, що наш народ і люди, які захищають нашу країну вимушені слухати в ефірі цей сором від зрадників. Це неповага до тих, хто зараз в окопах дивиться цей ефір. Тому прошу вас (звертається до Сафіка Шустера – ред.), давати слова цим двом покидькам… вони розповсюджують російські наративи», – обурився під час телешоу Юрій Бутусов.

На що Шуфрич відповів Бутусову: «зрадників встановлює суд» та продовжив історію про те, що Україна – велика красива країна, в якій люди розмовляють різними мовами, у тому числі російською, і він хоче, аби ті люди знали правду.

На жаль, почути, правду Нестора Шуфрича глядачі не змогли, адже Юрій Бутусов підійшов до нардепа ОПЗЖ і вдарив його по лиці. Після цього зав’язалась шарпанина на підлозі студії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *