ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян просять допомогти зібрати кошти для хворого на лейкемію хлопчика

Ольга Денисяка

|

Небайдужих львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 14-річного Дениса Маголи, в якого трапився рецедив лейкемії. Про це йдеться у Facebook Благодійного фонду «Із янголом на плечі».

Хлопчику три роки тому поставили страшний діагноз – гостра мієлоїдна лейкемія. Тоді вся Україна збирала кошти для проведення трансплантації кісткового мозку. Кошти зібрали досить швидко і трансплантацію провели в клініці «Бамбіно Джезу» у Римі.

У благодійному фонді розповідають, що родина хлопчика вже почала забувати про хворобу, адже почувався він добре. Та, на жаль, останній візит у Рим для контролю тиждень тому показав, що хвороба повернулася.

Благодійники просять допомогти зібрати три тисячі євро на перебування хлопчика в Римі, де його зараз обстежують.

«Страшне слово рецидив приголомшило сім’ю. Ми щиро просимо знову про допомогу для Дениска. Потрібні кошти на побут та проживання Дениска з батьками у Римі. Ведуться перемовини з місцевиим  фондами про оплату лікування хлопця. Але сума приблизно у 3 000 євро на перший час на проживання та харчування їм необхідна», – просять благодійники.

Внески підтримки для хлопчика просять надсилати на картку батька: 4149 4993 8431 2946  тато  Олег.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *