ОСТАННІ НОВИНИ

У Академії сухопутних військ стажувались французькі лейтенанти

Юлія Вуйко

|

На базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стажувались двоє лейтенантів із Франції. Про це повідомив очільник НАСВ Павло Ткачук.

«Сьогодні мав приємну нагоду зустрітись та поспілкуватись зі слухачами Загальновійськового училища Військової академії Сен-Сір Коеткідан Збройних Сил Французької Республіки лейтенантами Тенгаєм Рейнодом та Етінне Шарпентьєром, які впродовж майже двох тижнів проходили стажування у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного», – повідомив Павло Ткачук.

Молоді французькі офіцери поділились своїми враженнями від перебування у нашому навчальному закладі. Обмінялись із ними сувенірами та домовились про подальшу дружбу.

«Важливо, що ми маємо нагоду приймати у нас військовослужбовців з армій провідних країн світу. Адже це дає змогу невпинно обмінюватись неоціненним військовим й освітнім досвідом, а нашим курсантам краще зрозуміти особливості менталітету й мотивації іноземних колег», – додав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *