ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські хірурги врятували руку молодому ветеринару

Ірина Марчук

|

Медики Першого медоб’єднання Львова провели складну операцію – відновили пошкоджений нерв та з’єднали розірваний сухожилок руки 24-річному пацієнту. Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

Місяць тому 24-річний Андрій із Прикарпаття невдало сперся на вікно, воно трісло та порізало йому руку. Хлопець пошкодив сухожилля та нерви. У районній лікарні йому зашили рани.

Однак через два тижні після зняття швів виявилось, що пальці правої руки не працюють. Андрій не міг взяти в руку навіть виделку, не те що медичний інструмент. Відповідно, молодий ветеринар не міг працювати.

Хлопець звернувся до лікарів 8-ї лікарні Львова. Медики вирішили негайно оперувати – вони з’єднали розірваний сухожилок та відновили цілісність серединного нерва. Операція тривала кілька годин і пройшла успішно.

Попереду в Андрія ще два місяці реабілітації. Однак чоловік уже має всі шанси, аби повернутись до звичного життя та взяти до рук скальпель.

До слова, напрямок мікрохірургії кисті та стопи відкрили у 8-ї міській клінічній лікарні Львова відкрили нещодавно. Він поєднує кілька спеціальностей: пластичної реконструктивної мікрохірургії, травматології та ортопедії, нейрохірургії, а також мікросудинної хірургії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Перше територіальне медичне об’єднання Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *