ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують дідуся на інвалідному візку (оновлено)

Оксана Попович

|

Третю добу поліція Львівщини шукає 74-річного чоловіка, який пересувається на інвалідному візку. Дідусь часто зникає, аби піти пожебракувати. Про це йдеться на сторінці пошуково-рятувальної волонтерської асоціації SARVA у Facebook.

74-річний мешканець села Піски Яворівського району зник ще 10 лютого пообіді. Відтоді зв’язок з ним обірвався. Востаннє дідуся бачили у селі Трибоківці Жидачівського району на Львівщині, куди він приїжджав до своєї сестри.

Зниклий мешканець Львівщини має повну тілобудову, блакитні очі, сиве волосся, вуса та бороду. Чоловік був одягнений у синю куртку з білим надписом Nike на спині, сірі штани, чорні черевики та фіолетову шапку. Дідусь страждає на захворювання ніг, тому пересувається на інвалідному візку чорного кольору із пробитими колесами.

Як повідомляє Варта1, літній чоловік неодноразово покидав своє місце проживання для жебракування. Тому у поліції просять бути уважними на автобусних та залізничних вокзалах, церквах, ринках та інших місцях скупченнях людей.

Відтак, усім, кому відоме місцеперебування зниклого, просять повідомляти на безплатну гарячу лінію 0-800-310-911 або безпосередньо в поліцію за номером 102.

ОНОВЛЕНО від 14 лютого

На четверту добу пошуків 74-річного Василя Ракуса знайшли живим.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація SARVA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *