ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині військові практикувались із гранатометом SWAM

Андрій Котенський

|

У Міжнародний центрі миротворчості та безпеки відбувся завершальний етап підготовки чергової групи українських військових інструкторів до застосування американських гранатометів SWAM (M141). Про це повідомив очільник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

За словами Павла Ткачука, вишкіл відбувався під керівництвом військовослужбовців ЗС США зі складу «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна» (Joint Multinational Training Group-Ukraine).

Озброєння, що було  надано Україні у якості військової допомоги Сполученими Штатами Америки, значно підвищує оборонні спроможності Вітчизняного війська. Воно досить просте у застосуванні й водночас ефективне, особливо проти легкоброньованих цілей та фортифікаційних споруд противника.

«Вдячний нашим друзям та партнерам за допомогу та підтримку, а вищому військовому керівництву держави – за довіру й надану можливість надалі розвивати спроможності нашого навчального закладу за кращими світовими стандартами», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *