ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шосту добу розшукують чоловіка, що зник дорогою до Польщі

Оксана Попович

|

У Львівській області ведуть пошуки 33-річного Сергія Зінорова. З чоловіком не має зв’язку від 11-го січня, інформує Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація на своїй сторінці у Facebook.

Мешканець Буська Сергій Зіноров 11-го січня сів у потяг до Польщі із головного залізничного вокзалу Львова. Відомо, що 33-річний чоловік українсько-польський кордон не пройшов, його не пропустили.

Тим самим потягом Сергій мав повернутися додому, але зник за загадкових обставин. Зв’язку із чоловіком не має шосту добу, його місцеперебування невідоме.

Прикмети Сергія Зінорова: вік 33 роки, зріст 172 сантиметри, худорлява тілобудова, блакитні очі. Був одягнений у коричневу куртку, джинси та коричневі черевики. При собі мав чорну барсетку із зеленою вставкою та синій рюкзак з червоною смужкою.

Усіх, кому відомо місцезнаходження чи будь-яка інформація про зниклого мешканця Львівщини, просять повідомляли на безкоштовну гарячу лінію 0 800 310 911 або ж у поліцію за номером 102.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *