ОСТАННІ НОВИНИ

Загиблим на Донбасі військовим виявився 28-річний житель Миколаївської області

Аліса Белей

|

У вівторок, 11 січня, у в зоні проведення бойових дій на Донбасі від ворожої кулі загинув 28-річний старший солдат Віктор Кучеренко із 17-ї окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка. Про це повідомили у Баштанській райдержадміністрації.

11 січня російські окупанти один раз порушили режиму припинення вогню. Зокрема, у бік Новотошківського противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У результаті обстрілу з боку проросійських бойовиків у районі Новотошківського, що в Попаснянському районі Луганської області, загинув старший солдат Кучеренко Віктор Геннадійович.

Віктор Кучеренко мав 28 років. Народився хлопець у селі Антонівка Новоодеського району Миколаївської області. До служби проживав разом з батьками у Новолазарівці Казанківського району Миколаївської області.

Навчався в Новолазарівській школі, а згодом у Казанківській гуманітарній гімназії та закінчив Казанківське СПТУ.

«За характером спокійний, веселий, добрий, врівноважений та розсудливий. Добросовісний, відповідальний, душа компаній. Учасник антитерористичної операції в зоні АТО, де отримав звання учасника бойових дій. Бувши патріотом, підписав контракт та служив в лавах Збройних Сил України в 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Новинарня, censor

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *