ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині депутат привітав українців з Новим роком на тлі відеозвернення Путіна

Ольга Денисяка

|

В Одеській області депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віталій Градинар привітав місцевих мешканців на тлі відео з президентом РФ Володимиром Путіним. Такий допис депутат опублікував у Facebook 31 грудня.

«З прийдешнім, друзі! Усім нам миру і благополуччя», – написав Градинар.

Зауважимо, що привітання депутат написав російською мовою.

До допису представник «Опозиційної платформи – За життя» прикріпив фотографію, на якій він зі склянкою в руках позує на тлі екрану телевізора. В той час на екрані з новорічним привітанням виступав президент РФ Володимир Путін.

Як повідомляє місцеве видання Одеський кур’єр, депутатом Болградської районної ради Одеської області Віталія Градинара обрали у 2020 році від партії «Опозиційна платформа – За життя». Градинар став одним із 15 членів цієї фракції, яка є найчисленнішою у райраді.

До цього він був депутатом Болградської районної ради від «Опоблоку». Після розколу  «Опоблоку» у 2019 році він перейшов до фракції ОПЗЖ.

Пости на Facebook-сторінці Градинара свідчать, що він любить фотографуватися з кумом Путіна Віктором Медведчуком. Окрім того, депутат нецензурно називав тих, хто мітингує проти підозрюваного в держзраді та сприянні тероризму лідера ОПЗЖ, а також неодноразово постив інтерв’ю, яке той роздавав пропагандистському телеканалу Russia Today.

Також Градинар висловлював жаль через те, що в Україні не дозволено використовувати російську вакцину «Супутник V» проти коронавірусу. А на виборах мера Одеси 2020 року підтримував проросійського кандидата Миколу Скорика.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *