ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптики на Львівщині прогнозують до 9°С морозу

Вероніка Рой

|

У найближчі дні у Львівській області прогнозують похолодання. Подекуди температура повітря опуститься до 9°С морозу. Про це йдеться на сайті Укргідрометцентру.

У вівторок, 21 грудня, на Львівщині прогнозують хмарну погоду з проясненнями, часом невеликий сніг. На дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура повітря вдень 3 – 8° морозу.

22 грудня синоптики істотних опадів не прогнозують. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 7 – 9°С морозу, вдень 3 – 5°С морозу.

У четвер, 23 грудня, опадів на Львівщині теж не прогнозують. Вітер південно-західний 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі становитиме 7 – 9°С морозу, вдень 3 – 5°С морозу.

Кінець тижня в області теж буде прохолодним. Так, 24 грудня в області буде без опадів. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 6 – 8°С морозу, вдень 1 – 3°С морозу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *