ОСТАННІ НОВИНИ

Послуги з прибирання квартир та клінінгу у Києві

Омелян Шевчук

|

Чи варто витрачати дорогоцінний час на прибирання житла, якщо можна використати ці години на відпочинок? Сьогодні, це питання актуальне майже для кожного мешканця мегаполісу. Коли робота та щоденні справи виснажують, і не залишається сил на організацію та виконання хатніх справ, можна звернутися за послугами до клінінгових компаній. 

Прибирання квартири клінером це професійне виконання заздалегідь обумовлених послуг, своєчасне прибуття робітника на місце, дотримання санітарних норм, наявність обладнання та витратних матеріалів, мийних засобів. 

Мешканці великого міста проводять багато часу у квартирі. Для того щоб відпочити з комфортом, хочеться приходити до чистого приміщення, без сторонніх запахів, сміття, пилу та бруду. Однак, власноруч підтримувати житловий стан квартири стає все важче.

Клінінг квартири — сучасне вирішення проблеми

Вартість послуг прибирання буде відрізнятися в залежності від рівня компанії, яка їх надає. Але середня ціна на послуги з прибирання стає помітно нижчою із ростом конкуренції на ринку. Впливає і кількість квадратних метрів, загальний стан приміщення, додаткові побажання замовника. 

Вперше обираючи клінінг, дуже важко зорієнтуватися серед великої кількості пропозицій. На класичний запит в пошукових системах одразу з’явиться 10-20 пропозицій. Розповімо про декілька важливих моментів, як вибрати відповідний варіант і не помилитись. 

Види прибирання квартири 

У класичному розумінні існує 3 популярні варіанти послуг:

  • Регулярне прибирання (щоденне, щотижневе, раз на 3 місяці). Спеціаліст займається усуненням пилу та сміття, забруднень з усіх доступних поверхонь. Миється підлога, прибираються килими, м’які меблі. Речі займуть призначенні місця, брудний одяг відправиться до пральної машини. На кухні будуть виконані роботи по усуненню жирних плям, розводів, слідів приготування їжі із фартуха, відкритих поверхонь, столу. Навідається клінер і до санвузла, виконавши усі необхідні роботи.
  • Генеральне прибирання. Розумний вибір, коли потрібно за раз привести до ладу всю квартиру, опрацювати важкодоступні місця, видалити складні забруднення. Клінер професійно та якісно прибирає за меблями, ліжком, миє вікна, плінтуса, дверні відкоси. Спеціаліст усуває пил з освітлювального обладнання, вимикачів, ручок, іншої фурнітури, скляних поверхонь. 
  • Прибирання після ремонту. Цей варіант актуальний, коли власноруч неможливо впоратися з обсягом робіт. Клінер прибирає не тільки розводи на вікнах, хоча і вони потребують спеціального обладнання професійних відпарювачів. Послуга прибирання після ремонту допоможе підготувати приміщення до заселення, прибрати залишки пилу та бруду, сліди фарб та лаку.

Обираючи компанію, варто ознайомитись із прайс-листом на конкретні послуги. Кожна фірма може надавати пакети із зазначеним переліком задач. Вивчаючи пропозиції клінінг-компаній, Ви можете обрати найкраще рішення відповідно до особистих вимог. 

Для уточнення, рекомендуємо надати інформацію про кількість кімнат та обсяг роботи. Наприклад, чи потрібно прибирати спальню, гостьову або ж дитячу кімнату, балкон, санвузол, коридор? Можливо, необхідні додаткові послуги, які часто йдуть за окремим тарифом: хімчистка з виїздом додому, прасування одягу, миття побутової техніки. 

Варіанти оплати роботи клінера

Обравши відповідний варіант послуги з прибирання квартири, зверніть увагу на систему оплати:

  • пакетний тариф. Зазвичай, цією категорією користуються ті, хто вирішив повністю перейти на обслуговування клінінговими компаніями. Спеціалісти підписують договір на щотижневе прибирання, де робітник буде виконувати вказаний фірмою обсяг роботи. До встановлення тарифу можна додати інші послуги, що підвищить загальну вартість;
  • погодинна оплата. Зручний формат для мешканців міста, які хочуть оплачувати тільки необхідні послуги. Перед прибуттям спеціаліста, замовник вказує необхідні для виконання задачі. Розрахунок буде включати тільки затрачений час. Для регулярного прибирання це в середньому 2-3 години;
  • вказана вартість за конкретний перелік послуг. Цим варіантом користуються спеціалісти, які надають індивідуальні послуги.

Пам’ятаємо, що перш за все необхідно знайти надійний, перевірений варіант. Не так важливо, хто буде прибирати, людина самозайнята чи компанія, головне отримати гарантію збереження майна та відшкодування збитків у разі крадіжки чи інших форс-мажорів. Читаємо відгуки, дивимося рейтинги та не обираємо сумнівні пропозиції із занадто привабливою ціною

Як замовити послугу прибирання квартири? 

Склавши власний перелік послуг, погодившись на зазначені тарифи, можна відправляти запит у компанію. Залишайте заявку і з вами зв’яжеться представник фірми для уточнення деталей, відповість на додаткові питання. Що варто вказати у запиті:

  • кількість кімнат
  • адресу (у деяких випадках, ціна може змінюватися залежно від розташування, віддаленості від центру міста)
  • обсяг робот, власні побажання
  • визначити час прибуття клінера до квартири, оптимальні строки виконання задачі
  • зручний спосіб оплати

Сьогодні, отримати безпечні та якісні послуги клінінг компаній для прибирання квартири можна як у Києві, так і інших містах України. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *