ОСТАННІ НОВИНИ

Екснардеп Васюник висловився за видачу зброї кожному українцю

Андрій Котенський

|

Колишній народний депутат України Ігор Васюник вважає, що Росія не піде на повномасштабне вторгнення до України. Про це він заявив у ефірі програмі «Говорить Великий Львів» на Еспресо.TV.

«Дуже прикро, що 8-му році війні, на 2,5 році президентства Зеленський далі мріє і живе надіями про якісь домовленості з Путіним. З Путіним, який заперечує існування української нації. Ми, українці повинні зрозуміти, що в нас за східним парканом живе ворог і ми кожен день повинні бути готовими до відбиття нападу ворога», – сказав він.

Екснардеп вважає, що Росія використовувала і буде використовувати всі засоби і методи для повної дестабілізації всередині України.

«Вона буде використовувати енергетичні кризи, кризи на ринку нафти і газу, економічні, політичні кризи. Росія зацікавлена в тому, щоб кожному українцю в Україні жилось якомога гірше. Жодні домовленості з ворогом не мають право на існування. Я вважаю, що повномасштабного вторгнення не відбудеться. Росія може поплатитися ціною і великих жертв, і економічними втратами… Захід цього разу не буде просто співчувати Україні: вони нададуть нам великі фінансові ресурси, сучасну зброю, обладнання і застосують реальні економічні санкції», – повідомив Ігор Васюник.

На думку політика, Україні треба нарощувати свою військову міць.

«Нам потрібно нарощувати свою військову і економічну міць… Думаю, що настав час. Це не просте рішення, але я думаю, що ми уже дозріли до того часу, щоби кожному українцю, в кожну родину дати зброю, щоб кожного українця навчити поводитися із зброєю. Щоб ворог, який зайде на нашу територію – знав і розумів, що у нього будуть стріляти. З кожного подвір’я, дому, квартири, балкону. Він має розуміти, що стикнеться з серйозним опором кожного українця», – підсумував екснардеп.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *