ОСТАННІ НОВИНИ

Потрійна ДТП біля Городка заблокувала рух трасою Львів – Шегині

Ольга Денисяка

|

Зранку 2 грудня біля Городка у Львівському районі сталась потрійна ДТП. Внаслідок аварії заблокований рух трасою Львів – Шегині. Про це в Телеграм-каналі повідомила Патрульна поліція Львівщини.

Зазначається, що зіткнулись три автомобілі. Внаслідок зіткнення постраждали двоє людей.

Наразі рух частково ускладнений. Патрульні організовують реверсний рух авто.

Згодом правоохоронці встановили деталі ДТП та повідомили, що водій автомобіля «Шкода Фабія», 62-річний житель одного з сіл Львівського району, зіткнувся з автомобілями «Субару Форестер» під керуванням 49-річного львів’янина та «Форд Фокус», яким керував 35-річний мешканець Тернопільської області.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані водій «Шкоди» і пасажир «Субару» – 26-річний мешканець Херсонської області.

За порушення правил ПДР відкрили кримінальне провадження ( ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *