ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували загиблого на Донбасі випускника

Вероніка Рой

|

В Національній академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного вшанували випускника вишу майора Юрія Круглікова, який сім років тому загинув під час російсько-української війни. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Начальник Академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Юрій Кругліков завершив навчання в Академії сухопутних військ у 1999 році за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство». Після цього проходив службу на офіцерських посадах у Збройних Силах України, неодноразово брав участь у миротворчих операціях, зокрема на посаді офіцера-координатора по зв’язках з місією ООН у Сьєрра-Леоне та старшого офіцера українського миротворчого контингенту в Іраку. 2008 року звільнився у запас.

З початком російської воєнної агресії проти України Юрій Кругліков був призваний за мобілізацією та проходив службу у складі 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області «Воля».

Загинув майор Юрій Кругліков 2 листопада 2014 року у Старобільському районі Луганської області під час виконання службових обов’язків.

Указом президента майор Юрій Кругліков нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

В річницю смерті в Академії сухопутних військ вшанували пам’ять Юрія Круглікова.

«Разом із військовим капеланом отцем Андрієм Хомишином, рідними й близькими полеглого офіцера, військовослужбовцями навчального закладу вшанували світлу пам’ять Юрія Олександровича Круглікова на Алеї випускників Національної академії, помолились за упокій його душі, поклали квіти та запалили лампадки біля стели з викарбуваними іменами полеглих випускників нашого вишу», – написав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Павло Ткачук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *