ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, хто представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2021

Аліса Белей

|

Переможницею Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021 стала Олена Усенко. Вона представлятиме Україну в Парижі на Дитячому Євробаченні у Парижі 19 грудня. Про це повідомляє Суспільне.

У неділю, 24 жовтня, відбувся фінал Національного відбору, де переможницю з-поміж 11 учасників визначили за результатами оцінювання журі та онлайн-голосування глядачів.

Олена Усенко виконувала авторську пісню «Важіль» і отримала від членів журі 52 бали, від глядачів 11 балів, загалом – 63 бали.

Співачка і представниця України на Євробаченні-2010 ALYOSHA сказали, що в неї бігли мурахи по шкірі, коли співала Олена. «З першої ноти та погляду відчувається, що дуже чесно», – сказала вона.

Довідка. Дитяче Євробачення-2021 відбудеться у Парижі 19 грудня. У ньому візьме участь 19 країн і воно стане 19 за рахунком. Конкурс пройде в концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *