ОСТАННІ НОВИНИ

Актор Алек Болдвін на зйомках фільму випадково застрелив операторку з України

Вероніка Рой

|

Американський актор Алек Болдуїн випадково вбив одну людину та поранив іншу на знімальному майданчику стрічки «Rust» в Альбукерке. Загиблою виявилася 42-річна кінооператорка Галина Гатчінс, яка була українкою. Наразі розпочато розслідування. Про це повідомляє УП з посиланням на The Guardian.

Причиною трагедії став постріл із бутафорської зброї.

«Міс Гатчінс була гелікоптером доправлена до лікарні Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть», – повідомив шериф.

Поранений, режисер Джоель Сауза, перебуває в лікарні.

Зазначається, що Болдуїн добровільно погодився поспілкуватися зі слідчими. Жодних звинувачень наразі не висунуто, зйомки призупинили.

Галина Гатчінс вивчала міжнародну журналістику в Київському національному університеті. В 2015-му році вона закінчила American Film Institute та встигла попрацювати над такими картинами як «Blindfire», «Archenemy» та «Darlin». Журнал American Cinematographer у 2019-му проголосив Гатчінс новою зіркою американської кіноіндустрії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Getty Images

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *