ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують перший сніг

Вероніка Рой

|

У Львівській області найближчими днями прогнозують похолодання, а також дощі, в горах можливий мокрий сніг. Про це йдеться на сторінці Львівського гідрометцентру у Facebook.

12 жовтня на Львівщині прогнозують хмарну погоду з проясненнями, часом можливий невеликий дощ. Вночі та вранці можливий слабкий туман. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень – 7-12° тепла.

13 та 14 жовтня у Львівській області очікується хмарна погода з проясненнями. Часом можливий невеликий дощ, в горах подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг – ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 5-10° тепла.

Наприкінці тижня, 15 та 16 жовтня, в області теж очікується хмарна погода з проясненнями, але істотних опадів не передбачається. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *