ОСТАННІ НОВИНИ

36 метрів щастя: мегасюрприз для львів’ян від ProntoPizza

Юлія Шпак

|

9 жовтня біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка у Львові встановлювали рекорд міста з випікання піци. За таку непросту страву взялися у піцерії ProntoPizza.

Поблизу Центру Довженка кипіла робота: усі, від офіціантів і до керівництва, готували інгредієнти, облаштовували місце для випікання найдовшої у Львові піци, запрошували львів’ян завітати на дегустацію.

Цікаво, що мережа піцерій ProntoPizza починалася з маленької мрії її засновника – Микола Федеркевича. Тривалий час  чоловік жив і навчався на кухаря в Італії.

Перша ProntoPizza з’явилася у маленькому кіоску на ринку в Івано-Франківську. Згодом мережа розрослася до перших великих закладів у місті, а коли з’явилася франшиза  то ProntoPizza відчинила свої двері в інших містах України.

Тетяна Мулик, яка працює операційним директором мережі, розповідає про акції, щонайбільше подобаються відвідувачам ProntoPizza.

«Ми спеціалізуємося на доставці піци, суші, також у нас є самовиніс. У нас постійно є якісь акції для клієнтів. Найулюбленіші знижки наших гостей – це 1+1=3 на піцу і суші. Тобто третій будь-який рол або піца під в подарунок. А також нашою фішкою є доставка замовлення за 29 хвилин», – розповідає вона.

Як зазначає пані Тетяна, у піцеріїProntoPizza використовують конвеєрну піч, що дозволяє виконувати велику кількість замовлень, можуть приготувати навіть 130 піц за годину.

«Ми виконуємо замовлення для святкувань у школах, інших навчальних закладах, допомагаємо їм організовувати якісь свята, оскільки така пічка дозволяє швидко, якісно випекти піцу. Звісно не без участі колективу, тих людей які тут працюють. Звісно, дружний колектив у нашій роботі – чи не найважливіше. Наприклад, коли ми відкриваємо новий заклад, приїжджають наші дівчата з Хмельницького, зі Львова, Франківська, Коломиї, щоб підтримати, допомогти», – пояснює Тетяна.

Пані Тетяна зауважує, що в умовах пандемії їм вдалося зорієнтуватися й налаштуватися на роботу в іншому ритмі.

«Ми дуже швидко адаптувалися до змін, адаптували працівників, забезпечили всіх роботою. Нікого не звільняли, забезпечили довезення персоналу і безпечні умови праці. Звісно, пандемія дещо вплинула на наших гостей. Ми дарували маски, рукавички до замовлення, доставляли продукти, у нас була послуга, що можна було ще замовити щось додатково, щоб доставили наші кур’єри», – запевняє операційна директорка мережі.

Одне слово, робили все, щоб втриматися на плаву. Так, за минулий рік, незважаючи на карантин, відкрили вісім нових закладів по Україні.

На площі перед Центром Довженка зібралися десятки людей. Кожен із працівників ProntoPizza мав своє завдання. Хтось сіє борошно, хтось місить, хтось мастить соусом, а інший накладає начинку, решта контролюють процес. За всім цим спостерігає юрба дегустаторів.

Доки найдовша в Львова піца печеться, гостям не дають нудьгувати. Для старших – конкурс зі швидкісного поїдання суші, що також є в асортименті закладу, із сертифікатами на 500 гривень переможцям. Для діток – розваги з музикою та розмальовками.

«Так прикольно – і наївся суші, я їх просто обожнюю, ще й сертифікат виграв», – радіє переможець конкурсу Назар.

Тим часом процес випікання добігає кінця. Юні дегустатори, ковтаючи слинку, терпеливо чекають, коли ж уже можна буде спробувати улюблену випічку.

Один з працівників ProntoPizza бере рулетку. 36 і 8 сантиметрів! Рекорд Львова з випікання найдовшої піци встановлено! Тепер можна й дегустувати. Шматки ароматної випічки розлітаються вмить. Усі наминають і нахвалюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *