ОСТАННІ НОВИНИ

На шахті у Червонограді загинув гірник

Ольга Денисяка

|

У Львівській області на шахті «Червоноградська» загинув 62-річний гірник. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Незалежної профспілки гірників України, нардеп Михайло Волинець.

«З Львівщини, з шахти «Червоноградська» повідомляють про загибель гірника підземної дільниці конвеєрного транспорту Василя Лимича 1959 року народження», – написав Михайло Волинець.

Деталі трагедії має з’ясувати комісія.

Згодом у поліції Львівщини повідомили, що за попередньою інформацією, причиною смерті чоловіка стали тілесні ушкодження, отримані внаслідок травмування його конвейєрною стрічкою.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на термін до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *