ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ відкрили оновлений спортивний комплекс

Вероніка Рой

|

У суботу, 18 вересня, у Національній академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного відкрили оновлений після тривалої реконструкції навчально-спортивний комплекс. Про це на своїй сторінці у  Facebook повідомив начальник Академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

За його словами, новий комплекс включає 2 мініфутбольні майданчики, волейбольний майданчик, баскетбольний майданчик, футбольне поле з поліуретановими доріжками та трибунами вболівальників, сучасну арену для кросфіту, смугу перешкод тощо.

Після офіційного відкриття, пере різання стрічки, провели спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту України.

«Вдячний всім, хто взяв участь у сьогоднішньому святі. Насамперед, офіцерам та курсантам Національної академії сухопутних військ, які активно змагались та запекло вболівали. Переконаний, цей оновлений спортивний комплекс значно сприятиме підвищенню якості фізичної підготовки наших вихованців, ще більше мотивуватиме весь колектив Національної академії сухопутних до занять спортом та вдосконалення рівня своєї фізичної підготовленості!», – написав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *