ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський не шкодує, що змінив акторство на президентство

Вероніка Рой

|

Президент України Володимир Зеленський стверджує, що не шкодує, змінивши акторську діяльність на президентство. Про це він заявив на форумі YES Brainstorming, передає Укрінформ.

«Іноді бувають моменти, коли я думаю: навіщо? Навіщо все це, якщо ти в принципі іноді втрачаєш людяність, іноді втрачаєш відчуття деякої реальності, й для цього ти повинен виходити на вулицю й спілкуватися з людьми і розуміти, що відбувається. Ти не повинен жити в акваріумі. Але все ж таки, пам’ятаючи, що це був виклик, ти на це пішов і найголовніше, люди повірили, значить, не можна по-іншому. Ти ж поважаєш людей і хочеш, щоб вони тебе поважали не зараз, коли ти президент, а найголовніше, після. Тому що президентами, кажуть так, залишаються, і хочеться все ж таки залишитися президентом, щоб говорили: ми вас поважаємо, не все було ідеально, але тим не менш, все було непогано. От хоча б так ось. Якось так хочеться закінчити. Ну й до речі, про рейтинги: подивіться, вони зросли», – сказав Зеленський.

Також Зеленський уточнив, що «став відомим до того, як грав Президента».

«Тому що, якби я був невідомий, ніхто б не дивився, як я грав президента. Це дуже важливий момент», –  сказав глава держави.

Нагадаємо, Зеленський на посаді президента України перебуває з 20 травня 2019 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *