ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудках вантажівка влетіла в магазин: троє загиблих

Ольга Денисяка

|

У п’ятницю, 3 вересня, у Рудках на Львівщині фура зі щебенем влетіла магазин. На місці ДТП загинули троє людей, ще двох дітей з чисельними травмами доставили до лікарні. Цю інформацію підтвердили у Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 3 вересня близько 16:20 год. на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій сідлового тагяча «Рено» не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та  в’їхав у продуктовий магазин.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки помер на місці події.

Також під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі – усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП.

Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років – госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя.

Як пише Укрінформ, за словами очевидців, водій, зрозумівши ситуацію, намагався попередити людей на вулиці сигналом. За наявною інформацією, вантажівка перевозила 20 тонн щебеню і рухалася зі швидкістю близько 100 км/год.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини  відкрили кримінальне провадження за ч3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: НТА, Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *