ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові застрелили таксиста

Вероніка Рой

|

У п’ятницю, 27 серпня, у Львові застрелили 64-річного таксиста. Поранений чоловік спершу попросив допомоги у ресторані на вулиці Стуса, проте згодом помер у лікарні.

Першим про інцидент повідомив координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич. З його слів, до поліції звернулася жінка, котра повідомила, що близько 10:39 до ресторану ForRest Meat Club, що на вулиці Василя Стуса у Львові, зайшов чоловік, який був поранений та мав кровотечу.

Згодом цей випадок прокоментувала і поліція Львівщини. Там поінформували, що постраждалим виявився 64-річного львів’янина, який працював таксистом. Поранений чоловік помер у лікарні.

«Як встановили правоохоронці, до одного з закладів громадського харчування забіг чоловік з сильною кровотечею, який повідомив, що у нього стріляли. Він був доставлений у лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, помер внаслідок отриманого поранення. Правоохоронці встановили особу загиблого – 64-річного львів’янина, який працював таксистом», – кажуть поліцейські.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

За неофіційною інформацією нападників було двоє. Їх вже розшукує поліція. Прикмети першого чоловіка: середньої тілобудови, зріст 175 см, в чорній кепці, куртка коротка червоного кольору, чорні штани (можливо спортивні). Прикмети другого чоловіка: зріст 180- 185 см, міцної тілобудови, блайзер темного кольору.

Усіх, хто володіє інформацією про цю подію, просять зголоситися на лінію 102.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *