ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині збирають кошти на лікування трьох постраждалих в потужній ДТП біля Борислава

Вероніка Рой

|

Оголосили збір коштів на лікування трьох молодих жителів Дрогобиччини, які днями постраждали у масштабній аварії неподалік Борислава. Про це повідомила волонтерка та засновниця фонду «Здійснити мрію» Уляна Флишко.

Зазначимо, мова йде про ДТП, яка сталася 24 серпня біля Борислава. Тоді у потужні аварії загинуло троє осіб, ще семеро отримали травми. Серед постраждалих є троє молодих жителів села Ясениця-Сільна, що Дрогобиччині.

Як зазначає Уляна Флишко, молоді жителі Дрогобиччини 24 серпня брали участь у концертній програмі, яка приурочена  Дню Незалежності України. Виступивши на сцені, п’ятеро підлітків викликали службу таксі, щоб доїхати додому.

«Одначе, так не сталося. На зустріч автомобілю із молодими людьми «летів» інший автомобіль, за кермом якого перебував 19-річний водій (зі слів очевидців, чоловік був п’яним). Унаслідок «лобового» зіткнення, сталося велике горе одразу в кількох сім’ях: у результаті ДТП водій таксі та двоє дітей загинули на місці аварії, а ще за життя трьох молодих осіб борються лікарі Дрогобицької лікарні», – каже волонтерка.

За її словами, до неї звернулися представники селищної ради та місцеві жителі з проханням фінансово для лікування допомогти батькам травмованих дітей.

«Відтак, зі свого боку, прошу кожного також підтримати ці сім’ї та переказати кошти на лікування дітей. Особливо просимо про молитву за тих, хто зараз через витівки нетверезого водія лежать на лікарняних ліжках. Щодо переказу коштів для допомоги дітей можете звертатися до мене, надам контакти батьків або представників сімей», – додає Уляна Флишко.

Кошти можна переказати на рахунок Благодійного фонду «Здійснити мрію» з приміткою «Для дітей після ДТП»:

5169330521401130 Приватбанк

Також у Бориславській міській раді оприлюднили реквізити для постраждалих в ДТП:

Для допомоги Руслану Шифурку:

карта АТ «Ощадбанк»

5167 8032 4776 6251 (отримувач Шифурко Степанія Михайлівна – мама. Контактний номер телефону – 093 207 8619).

Для допомоги Роману Багрію:

карта «Аваль» 4149 5001 3081 1238 (отримувач Багрій Оксана – мама. Контактний номер телефону – 096 549 96 13)

Для допомоги Христині Олексовській:

карта ПриватБанк 5168 7427 3311 0575 (отримувач Олексовська Галина – мама. Контактний номер телефону – 067 904 5165).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *