ОСТАННІ НОВИНИ

Плаття: комфорт, жіночність та елегантність в одному 

Омелян Шевчук

|

Сукня — це особлива річ у жіночому гардеробі. Вона здатна надати образу стриманості або зробити його відвертим, додати елегантних ноток або сміливих настроїв. Це мастхев у гардеробі кожної дівчини. От тільки часто постає питання: який бренд, колір, фасон обрати? Опирайтесь на власне почуття стилю, а ми розкажемо про найпопулярніші фешн-бренди та їхні особливості, щоб після цього матеріалу  ви могли визначитися із вибором.

Брендова добірка

Класика та стриманість від BOSS — ідеальний варіант для бізнес-леді. Базова палітра кольорів, прості, але водночас елегантні фасони, гармонійне поєднання строгості та трендів — саме так можна охарактеризувати асортимент від німецького виробника.

Відома американська торгова марка Guess у своїх моделях підкреслює жіночність незалежно від крою: чи то коктейльне плаття, чи то приталена сукня-олівець — всі вони підкреслюють найкращі риси фігури, додають особливого шарму та ніжних відтінків образам.

HUGO надає перевагу комфорту: легкі та натуральні тканин, зручність та актуальніть форматів. В асортименті є моделі як у базових кольорах, так і яскраві рішення з оригінальними принтами для тих, хто любить виділятися. Прогресивна сучасність — саме так описують брендову продукцію її прихильниці.

Усім відомий джинсовий бренд Levi’s пропонує не тільки моделі з деніму, а й ультра легкі сукні та сарафани з натуральної бавовни. Це бездоганний варіант для спекотного сезону, адже хороша повітропроникність, стильний дизайн та зручний крій гарантовані.

SuperDry робить ставки на оригінальність: це проглядається в усій продукції. Навіть прості рішення виокремлюються незвичними деталями чи неординарним дизайном. Це відмінний вибір, якщо ви хочете бути зіркою на будь-якому заході.

А придбати бажані та вподобані товари ви можете в мультибрендовому інтернет-магазині Ultrashop. Пориньте у всесвіт стилю та трендів з офіційним представником та дистриб’ютором легенд зі світу моди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *