ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували загиблого на Донбасі випускника

Ольга Денисяка

|

17 серпня в Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного вшанували пам’ять випускника навчального закладу лейтенанта Дениса Кози, що загинув через ворожий обстріл на Донбасі.

З літа 2014 року молодий офіцер брав участь в антитерористичній операції на сході України.

У ніч на 17 серпня 2014 року командир взводу лейтенант Денис Коза загинув унаслідок обстрілу підрозділу Збройних Сил України,  який проводив пошуково-ударні дії в районі міста Жданівка Донецької області, російсько-терористичними угрупованнями з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Указом Президента України № 873/2014 від 14.11.2014 р. лейтенанта Дениса Козу нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Військовослужбовці Національної академії традиційно вшанували світлу пам’ять полеглого воїна на Алеї випускників навчального закладу хвилиною мовчання, спільною молитвою, а також запалили лампадки біля стели із викарбуваними іменами полеглих вихованців вишу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *