ОСТАННІ НОВИНИ

Пранкер в одязі священника знімав провокативне відео у Львові

Вероніка Рой

|

Керівник департаменту «Адміністрація міського голови» та депутат Львівської міськради Євгена Бойка звернувся до правоохоронців через пранкера, який знімав провокативне відео у Львові, будучи одягненим у священника. Про це Євген Бойко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, пранкер виклав відео у мережі TikToK. На ньому хлопець переодягнений на священника з церковними атрибутами у центрі міста та на камеру провокує львів’ян.

«Переглянув. Стало гидко. Подібні дії принижують багатьох львів’ян. Не здивуюсь, якщо провокація вчинена на замовлення ворожих спецслужб – знають на що тиснути. Той самий чекістський почерк – перед очима безбожні п’ятирічки 1930-х. Разом з тим попереджаю тих, для кого нема нічого святого – львів’яни розрізняють пшеницю від полови. Надто велику ціну заплатили ми та наші предки за свою гідність», – написав Євген Бойко.

Він скерував звернення до правоохоронців та закликав їх невідкладно дати належну оцінку поведінці невідомих осіб.

Зауважимо, на відео акторами є ймовірно двоє хлопців: псевдосвященник, а також перехожий, якого він начебто зачепив. При цьому на відео присутня ненормативна лексика. Станом на сьогодні це відео набрало майже 55 тисяч вподобань.

Увага на відео присутня ненормативна лексика!

 

@mcoptimist_stories♬ оригінальний звук – Максим Савчин

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *