ОСТАННІ НОВИНИ

Стоматологічні клініки «Люми-Дент» – нам довіряють найцінніше

Омелян Шевчук

|

У пошуку гарної стоматологічної клініки жителям і гостям Києва не завжди легко зорієнтуватися з вибором серед величезної кількості пропозицій.

І це до тих пір, поки ви не дізнаєтеся про мережу приватних клінік «Люмі-Дент». Наші заклади входять в рейтинг кращих стоматологій України, що йдуть в ногу з часом і пропонують клієнтам послуги на найвищому професійному рівні із застосуванням інноваційних технологій і обладнання від кращих виробників з Європи та Америки.

Ми хочемо вас познайомити з усіма аспектами та послугами діяльності нашої клініки, таких як видалення зубів,  відбілювання зубів в Люмідент, лікування та протезування зубів. Розповісти, які стоматологічні послуги можна у нас отримати, в яких умовах проходить надання допомоги пацієнтам, в загальному, про все, що допоможе вас зацікавити і допоможе зробити правильний вибір.

Як підтверджують численні відгуки вдячних клієнтів з усієї України, ми вигідно відрізняємося від конкурентів і продовжуємо рости далі, слідуючи за новими тенденціями, які постійно з’являються в сучасній стоматології.

Наші пропозиції

Головною метою роботи клінік «Люмі-Дент», розташованих в різних районах Києва, є надання широкого спектру якісних стоматологічних послуг, які дають можливість клієнту або пацієнту вирішити важливі завдання.

  • Назавжди виправитися від паніки і страху, з якими завжди було пов’язано відвідування зубного лікаря.
  • Отримати необхідну стоматологічну допомогу з використанням новітніх технологій і новітнього устаткування, але не по «захмарних», а доступних цінах, з якими можна ознайомитися за посиланням https://www.lumident.kiev.ua/ua/price.
  • Не переживати про те, що початкова ціна може збільшитися до кінця лікування. Вона залишиться незмінною, а при необхідності проведення додаткових процедур може коригуватися тільки за вашою згодою.
  • Побачити фінальний результат ще до початку протезування, завдяки цифрового моделювання посмішки в 3D форматі.
  • Стати володарем білосніжної усмішки і сміливо дарувати її оточуючим!

Можливості клінік «Люмі-Дент»

Мережа клінік «Люмі-Дент» займає місце в трійці найбільших столичних приватних клінік і має в своєму розпорядженні такі ресурси: 23 лікарських кабінети, включаючи 4-ри хірургічних відділення.

У наших кабінетах працюють талановиті співробітники з великим досвідом, які здатні ефективно вирішувати стоматологічні проблеми пацієнтів будь-якої складності.

Чому вам варто вибрати наші послуги

Звернення в одну зі стоматологічних клінік Люмідент дає кожному з клієнтів ряд переваг.

Проходження процедур і лікування під унікальної комп’ютерної анестезією STA, яка застосовується тільки у нас. І ніякого шприца з голкою, тільки повний комфорт і повне знеболення!

Якщо хочете згадувати потім своє перебування у стоматолога не «як страшний сон», ми пропонуємо лікування в стані медикаментозного сну, після якого ви без будь-яких побічних явищ і тяжкості в голові зможете повернутися до своїх повсякденних справ.

На основі наявної у нас ліцензії подібні втручання проводяться офіційно, а проведенням загальної седації займається професійний лікар-анестезіолог.

Ви можете безпосередньо у нас пройти діагностику:

  • отримати прицільний знімок;
  • зробити ортопантомограмму (панорамний знімок зубів),
  • пройти комп’ютерну томограму, телерентгенограмм з моментальним виведенням всіх знімків на робочий монітор на лікарської установці.

При наданні стоматологічної допомоги клієнтам в наших клініках ми застосовуємо нові технології, які, на жаль, часто не мають інші медичні установи, що працюють в даному напрямку.

Це:

  • лікування зубів під дентальними мікроскопами;
  • відбілювання емалі зубів, детальніше про послугу можна довідатися тут: https://www.lumident.kiev.ua/ua/services/otbelivanie-zubov;
  •  протезування та імплантація зубів з використанням повного набору цифрових технологій;
  • виготовлення конструкцій у власній зуботехнічній лабораторії, оснащеної інноваційним обладнанням;
  • впровадження хірургічних маніпуляцій із застосуванням лазера з мінімальними ризиками травматизму, відсутністю крові і набряків.
  • виправлення прикусу шляхом установки ультратонких керамічних вінірів без обточування зубів.

Весь перелік послуг, ціни і діючі знижки ви завжди можете знайти на нашому офіційному сайті.

Лікарі – наше головне багатство і гордість

У клініках «Люмі-Дент» працює дружна команда професіоналів своєї справи, стоматологів, які мають вузьку спеціалізацію. Кожен з них займається своєю справою і виконує її «на відмінно!» Завдяки тісній співпраці вузькоспеціалізованих фахівців різного напрямку, які багато років практикується в наших клініках, ми досягаємо приголомшливих результатів, що високо цінує численна армія дорослих і маленьких пацієнтів. Про це ви можете дізнатися з відгуків на нашому сайті.

Привітний і уважний персонал оточує кожного, хто звернувся в «Люмі-Дент», турботою і увагою.

Ми йдемо по шляху постійного вдосконалення, проходимо стажування в європейських і американських клініках. Приходьте в «Люмі-Дент» і самі переконаєтеся, що ми – найкращі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *