ОСТАННІ НОВИНИ

У Буську відкриють оновлений стадіон на майже 700 глядацьких місць

Вероніка Рой

|

За кілька тижнів у Буську відкриють оновлений стадіон, який передбачає майже 700 глядацьких місць. Про це у Facebook повідомив заступник голови Львівської облради Юрій Холод.

Реконструкція стадіону обійшлася у 13,6 млн грн. З них 5,5 млн виділили з обласного бюджету та 8,1 млн – місцевого. За ці кошти укріпили підпірну стінку стадіону, заасфальтували бігові доріжки, залили бетонні стяжки під крісла трибун, встановили освітлення та водовідведення, закупили огорожу та крісла.

Відкрити оновлений стадіон планують вже за кілька тижнів. Наразі тривають роботи з благоустрою території. Крім цього облаштовують сектор для занять з легкої атлетики, поліуретанове покриття та розмітку бігових доріжок. Також запланована закупівля спортивного інвентарю.

Юрій Холод зазначив, що загалом реконструкція тривала два роки.  Тепер оновлений стадіон матиме 672 глядацькі місця, на ньому в спортивних секціях зможуть займатися 400 осіб та працювати 28 осіб тренерського та технічного персоналу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *