ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували загиблого на Донбасі випускника

Вероніка Рой

|

В Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного 27 липня вшанували випускника навчального закладу лейтенанта Микола Куценко, що загинув через ворожий обстріл на Донбасі. Про це інформує пресслужба військового навчального закладу.

Так, весь колектив Національної академії віддав шану полеглому побратимові. Зокрема, за вже усталеною традицію, вшанували світлу пам’ять та помолились за упокій його душі на Алеї слави випускників навчального закладу.

Як повідомляється лейтенант Микола Куценко, 7 років тому поклав своє життя в боротьбі за Україну

«Юнак з дитинства мріяв стати офіцером, щоб продовжувати династію військових. Завершив навчання Микола у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 2013 року за спеціальністю «Управління діями підрозділів танкових військ». Опісля проходив службу на офіцерських посадах у 1-й окремій танковій бригаді», – йдеться у повідомлені Академії сухопутних військ.

Загинув офіцер 27 липня 2014 року, героїчно рятуючи екіпаж танка, який потрапив під ворожий обстріл у районі Лутугине під Луганськом.

Указом Президента України лейтенант Микола Куценко нагороджений орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *