ОСТАННІ НОВИНИ

Лорак і Лобода їдуть із концертами в Україну

Андрій Котенський

|

Із концертами до Одеси їдуть Ані Лорак та Світлана Лобода. Обидві співачки від початку російської агресії проти України (з 2014 року – ред.) перебралися жити до країни окупанта, отримали там звання кращих співачок року та не підтримують українських військових, які гинуть від рук росіян захищаючи нашу країну. Про це повідомив відомий український активіст Сергій Стерненко на своєму каналі у YouTube.

Після виступу в Україні російського репера Басти, що який гастролював в окупованому Криму, в Одесі на 16 та 17 серпня заплановано два концерти Ані Лорак, в клубі Itaka.

«У 2014 році Ані Лорак зробила свій вибір, вона між Україною та Росією обрала країну окупанта. Відмовилася допомагати українській армії, бо вона «за любов та мир», а захисники України, на її думку, проти миру. Після того, як її бойкотували, вона більше не давала відкритих концертів в Україні. За цей час Ані Лорак стала кращою співачкою Росії, давала концерти перед російськими військовими, із нагоди «дня советской армии» та з нагоди 320-річчя військово-морського флоту Росії, того самого, який допомагав захоплювати українських моряків у Керченській протоці. Лорак під час війни зрадила Україну і перейшла на бік окупантів. Вона підтримала російську армію, яка вбиває українців», – нагадав обурливо Сергій Стерненко.

Окрім Ані Лорак в Україну з Росії також їде Світлана Лобода. Її концерт у Одесі заплановано на 14 серпня в клубі Ibiza.
«У 2014 році Світлана Лобода записувала відео на підтримку бойовиків із терористичної організації «Оплот». Так само як Ані Лорак, її також визнавали найкращою співачкою Росії… Лобода не бачить різниці між Україною та Росією, мовляв – це все один народ. А війна Росії проти України це на її думку звичайна політика, яка її не стосується – зауважує Сергій Стерненко.

На його думку, російські зірки знову не бояться виступати в Україні, бо громадянському суспільству стає байдуже, що у нас гастролюють росіяни, зрадники та колаборанти, а держава це толерує.

«Якщо раніше можна було жартувати, що в Україну з гастролями приїде актор Порєченков, той який з бойовиками стріляв по українських солдатах в донецькому аеропорту, то цей жарт може невдовзі втілиться в реальність. Якщо ми надалі дозволятимемо виступати в Україні російським зіркам то так звана російська «культура» буде захоплювати наш простір та сприяти виховуванню поколінню зрадників, які вважатимуть, що плювати на свою країну під час війни це нормально», – переконаний Сергій Стерненко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *