ОСТАННІ НОВИНИ

Навчальні заклади Львівщини отримають майже 57 млн грн, – Ростислав Тістик

Омелян Шевчук

|

Майже 57 мільйонів гривень отримають навчальні заклади Львівщини з Фонду розвитку закладів фахової освіти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Ростислав Тістик.

За словами Ростислава Тістика, перелік з 10 навчальних закладів Львівщини, що отримають фінансування на загальну суму 56 млн 897 тис грн за бюджетною програмою «Фонд розвитку закладів фахової передвищої та вищої освіти» затвердили на засіданні комісії при Міністерстві освіти і науки України.

«Тішусь, що вдалось відстояти такі важливі заклади вищої освіти для Львівщини.

Відтак фінансування отримають:

Львівський національний університет імені Івана Франка – 44 млн грн на завершення будівництва гуртожитку по вул. Пасічній, 62.

Національний університет «Львiвська полiтехнiка» – 5 млн грн на завершення будівництва гуртожитку (395 ліжко-місць), яке триває з 2017 року за адресою вул. Відкрита, 1.

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського – 2 млн грн на проведення аварійно-відбудовних та ремонтно-реставраційних робіт даху та горищного перекриття головного корпусу – пам’ятки архітектури 1893 р.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького – 1 млн 400 тис. грн на завершення реконструкції будівлі клініки акушерства тварин.

Національний лiсотехнічний університет України – 965 тис. грн на капітальний ремонт з влаштуванням пожежної сигналізації у приміщення гуртожитку № 4.

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка – 1 млн 300 тис. грн на реконструкцію приміщень першого поверху гуртожитку № 5 для забезпечення доступності для маломобільних груп населення – повідомив Ростислав Тістик.

Окрім того у списку бюджетного фінансування навчальні заклади фахової передвищої освіти.

«ВСП «Львівський поліграфічний фаховий коледж Української АД» – 642 тис. грн на капітальний ремонт приміщень.

ВСП «Львiвський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу НУХТ» – 417,6 тис. грн на забезпечення технічних протипожежних заходів.

ВСП «Фаховий коледж телекомунікацій та комп’ютерних технологій НУ «Львівської політехніки» – 535 тис. грн на забезпечення технічних протипожежних заходів.

А також Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету – 637,6 тис грн на забезпечення технічних протипожежних заходів», – додав Ростислав Тістик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *