ОСТАННІ НОВИНИ

Босоніжки: інструмент для прояву жіночності

Омелян Шевчук

|

Сьогодні кожна жінка обирає для себе речі, які забезпечать безкомпромісний комфорт і само собою, на перший план тут виходять кросівки та сандалі. Не дивно, вони відрізняються пружною, амортизуючою підошвою, м’якою устілкою. Але хто сказав, що підбори не можуть бути такими?

Сучасні методики виготовлення та надбання взуттєвих брендів сприяють тому, аби кожна дівчина отримала не тільки красиву візуальну складову, але й почувалася бездоганно, навіть після довгого перебування на ногах. У цій статті хочемо розповісти, що босоніжки — це запорука стильного, елегантного, жіночного вигляду, яка абсолютно не позбавлена зручності.

Переплетення стильових спрямувань та видозмінених потреб суспільства, пропозиції ринку також змінюються. Легко знайти невагомі сабо на високій підошві із конструкцією верху а-ля слінгбеки, симбіоз мюлів та лоферів, а кеди позбуваються задників.

Тренди пропонують нововведення і в області декоративного оздоблення. Так, у колекціях провідних торгових марок, таких як Tommy Hilfiger, Kendall + Kylie, Replay, Calvin Klein та інших з’явилися формати з масивними логотипами на всю площу перемичок. Вони яскраві, помітні, деколи об’ємні, а значить допоможуть доповнити повсякденний образ помітним акцентом і проявити вашу любов до якісної продукції.

Підбори. Повернулася в моду танкетка. Раді повідомляти вам цю новину, адже знайти щось зручніше складно. Провідні бренди  пропонують звернути увагу на всі кольори веселки, а особливо на помаранчевий, жовтогарячий, блакитний та рожевий у відтінку фуксії.

Останні моделі наступних брендів вразили нас по-особливому: Tommy Hilfiger об’ємним прошитим верхом, Replay зі щедрим розсипом блискіток та HUGO із фігурними люверсами на ремінцях. Все це і більше ви можете знайти на MD-Fashion. Тут оригінальні товари та гарантія якості від виробника. Пам’ятайте, про красу ваших ніг треба піклуватися стильно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *