ОСТАННІ НОВИНИ

У Рясному освятили церкву, яку будували більше п'яти років

Дарина Романишин

|

12 липня в Рясному-1 відбулося освячення храму св. Василія Великого УГКЦ, яку будували протягом п’яти років. Літургію очолив Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор разом із духовенством парафії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє парафія.

Богослужіння очолив архієпископ Львівський Української греко-католицької церкви Ігор Возьняк. Святиню будували протягом п’яти років, хоча сама парафія існує 17 років. Вибір дати для освячення святині не є випадковим.

Як зазначили парафіяни, у липні 2015 року якраз перед початком будівництва храму на парафії перебували мощі святого апостола Петра, перед якими спільнота молилася за будівництво святині.

Митрополит Львівський Ігор нагородив настоятеля храму о. Володимира Гоцанюка грамотою з наданням права носити нагрудний хрест із прикрасами. Активні парафіяни, жертводавці та всі причетні до будівництва храму люди також отримали подячні грамоти.

Після завершення літургії відбувся святковий концерт і вечір української пісні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *