Представництво найбільшої мережі турецьких клінік Acıbadem тепер є і у Львові

Юлія Шпак

|

Більшість пацієнтів сьогодні, обираючи лікування за кордоном, бажають отримати кваліфіковану допомогу від відповідно кваліфікованих лікарів. Туреччина, в свою чергу, все частіше з’являється у списку країн, які славляться професіоналами своєї справи, успішними історіями лікування, а також першокласним обладнанням. Саме у Туреччині і розташована найбільша мережа клінік – Acıbadem.

Відкриття представництва міжнародної мережі клінік Acıbadem офіційно відбулося 8 липня, за адресою м. Львів, вул. Дж. Дудаєва, 9. Ільяс Бенвеністе – директор з розвитку міжнародного бізнесу мережі – урочисто розрізав червону стрічку, привітавши гостей разом з колегами. Нині до представництва Acıbadem у Львові може звернутися кожен українець, отримавши професійну допомогу з організації лікування в мережі клінік Acıbadem у Туреччині.

Нагадаємо, що Група медичних компаній Acıbadem, була заснована ще в 1991 році в Стамбулі, а на сьогодні вже є 13 медичних центрів і 21 сучасна багатопрофільна клініка в чотирьох країнах світу. Більш ніж 50 млн. пацієнтів з усього світу щорічно звертаються до Acıbadem за професійною допомогою. 

Шанованим та популярним брендом Acıbadem стала завдяки широкому спектру послуг та новітньому обладнанню останнього покоління. Серед послуг це:

  • Лікування за всіма медичними напрямками, що підкріплено наявністю кількох спінальних центрів, а також Центра спортивної медицини (акредитованого FIFA), Центра трансплантації органів, Центрів кардіології, онкології і нейрохірургії та Центра роботизованої хірургії.

  • Діагностика пристроями ОФЕКТ КТ, МРТ, ПЕТ КТ і т. д.

Зважаючи на те, що Acıbadem тепер є і у Львові, кожен бажаючий зможе отримати другу думку кваліфікованих лікарів, надавши свою історію хвороби. Для проходження лікування у Туреччині співробітники львівського офісу Acıbadem нададуть пацієнту всю необхідну допомогу з оформлення документів та організації «медичної подорожі» – з моменту розміщення та супроводжуючи навіть після повернення додому.

Вже у Туреччині пацієнта зустрічає VIP-трансфер до готелю та клініки і надається перекладач. Завдяки професійній турботі команди фахівців кожна така «медична подорож» проходить максимально комфортно та, найголовніше, ефективно.

Продовжуючи збільшувати свою мережу, Acıbadem вже близько 7 років функціонує в Києві, а також компанія планує відкриття в Одесі і Харкові. Для того, щоб отримати більше інформації – звертайтеся до офіційного представництва Acıbadem у Львові за контактним номером +380 32 261 09 09 та слідкуйте за новинами турецької мережі клінік на сторінці Facebook Acibadem Ukraine.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *