ОСТАННІ НОВИНИ

На пляжі в Одеській області стався зсув ґрунту: під завалами шукають відпочивальників

Вероніка Рой

|

У вівторок, 22 червня, на березі моря біля села Лебедівка, що на Одещині, стався зсув ґрунту. За попередньою інформацією під ґрунтом можливо знаходяться люди. Про це інформує пресслужба ДСНС Одещини.

Близько 14:34 рятувальники отримали повідомлення про те, що поруч з базою відпочинку «Жемчужина», що біля села Лебедівка Одеської області, на березі моря стався зсув ґрунту. За попередньою інформацією під ґрунтом можливо знаходяться люди.

Рятувальники з’ясували, що обвал ґрунту стався висотою 15 м  на площі близько 150 кв.м. До пошукових робіт були залучені рятувальники, військовослужбовці та місцеві мешканці.

На місці події виявлені речі відпочивальників. Інформація про можливих постраждалих перевіряється. Пошукові роботи проводяться методом розчищення місця зсуву.

Станом на 23:30 розчищено 75 кв. м. Можливих постраждалих не виявлено.

Вранці середи, 23 червня, пошуки продовжилися. На місці працюють 10 рятувальників та 5 добровольців. Також задіяна інженерна техніка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *