ОСТАННІ НОВИНИ

Проти Шарія порушили нові кримінальні справи, – нардеп

Ольга Денисяка

|

Проти підозрюваного в державній зраді блогера Анатолія Шарія розслідуються кримінальні провадження за відмивання доходів, ухилення від сплати податків та махінації у фінансуванні «Партії Шарія» .Про це нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко повідомив у Facebook.

Гончаренко заявив, що отримав відповіді на свої депутатські звернення стосовно законності набуття у власності нерухомості, де зараз переховуються Шарій та його дружина, а також про джерела фінансування «Партії Шарія».

 «Офіс генпрокурора повідомив, що з цього приводу уже ведеться розслідування Головним слідчим управлінням фінансових розслідувань Державної фіскальної служби України. НАЗК повідомило, що в результаті аналізу звіту «Партії Шарія» виявили ознаки кримінальних правопорушень: подання завідомо неправдивих даних фінансового характеру та невідповідність сум доходів осіб, що фінансували партію, розмірам внеску. Всі матеріали НАЗК передало Нацполіції (уже відкрита справа) та Фіскальній службі», – написав депутат, виклавши копії відповідей.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Нагадаємо, Анатолій Шарій є проросійським пропагандистом українського походження. СБУ оголосила йому підозру у державній зраді. Його партію ЗМІ називають проєктом, який швидше за все створила партія ОПЗЖ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *