ОСТАННІ НОВИНИ

Страхування під час пандемії – сучасні пропозиції страхових компаній

Омелян Шевчук

|

Сьогодні весь світ стурбований проблемою — як подолати поширення коронавірусної інфекції та як убезпечити кожну людину від захворювання. Вирішувати це завдання намагаються на глобальному рівні — розробляють вакцини, впроваджують програми допомоги країнам від наслідків Covid-19. Виважено підходять до цього і на державному рівні — вводять карантинні обмеження, перерозподіляють бюджетні витрати. Також приходять на допомогу окремі страхові компанії, які розробили для своїх клієнтів програми, що дозволяють подолати фінансові наслідки захворювання.

Хто може скористатися програмами COVID

Особливістю цих пакетів є те, що кожен українець може застрахувати не тільки себе, а також оформити договір на своїх близьких. Наприклад, СК VUSO пропонує оформити страхування від COVID-19 для таких категорій громадян України:

  • діти-студенти, які виїхали на навчання в інші міста;
  • школярі, які поверхнево ставляться до карантинних обмежень, тому в них вище ризик заразитися;
  • члени сім’ї, які за родом своєї діяльності змушені їздити на роботу, а не працювати віддалено. Вони мають більший контакт із людьми у транспорті, на своєму робочому місці, тому можуть не тільки захворіти самі, а й «принести» хворобу додому.

Оформлення страхового договору COVID дасть можливість відчути себе більш впевнено.

Якими можуть бути страхові виплати

Страхування від коронавірусу дозволяє отримати виплати у таких розмірах:

  • при діагностуванні захворювання — до 5 тис. грн;
  • при підтвердженні розвитку пневмонії — до 25 тис. грн;
  • при направленні на лікування до стаціонарного відділення лікарні — до 125 тис. грн;
  • в разі летального результату для застрахованої особи — родичам виплачується до 200 тис. грн.

Це максимальні розміри компенсації, величина може варіюватися в залежності від обраного пакета страхування.

СК VUSO пропонує своїм клієнтам скористатися такими програмами:

  • «Лайт». Максимальна сума за договором — 50 000 грн. Перевагою цієї програми є найнижчий страховий платіж;
  • «Стандарт». Людей страхують на 70 000 грн. Серед додаткових переваг цього пакета є можливість скористатися послугами телемедицини та отримати безкоштовні консультації від лікарів щодо свого стану здоров’я, обраної стратегії лікування;
  • «Преміум». Це найповніший пакет послуг, в якому надаються максимальні розміри компенсації.

В усі пакети включено фінансовий захист від негативних наслідків вакцинації. Клієнт може обрати термін дії договору — півроку або рік. Ще одна перевага цієї пропозиції — можливість придбання полісу онлайн, що особливо актуально в нинішніх умовах.

Чому важливо вибрати надійну компанію

Сьогодні в страховій сфері можна зустріти ще фірми, які не дуже чесно ведуть свій бізнес. Щоб не потрапити в халепу під час хвороби та дійсно отримати обіцяні виплати, потрібно укласти договір з надійною компанією. Однією з таких є СК VUSO, яка працює 20 років на ринку, реагує на вимоги часу та розробляє нові пропозиції для своїх клієнтів. Головні її переваги — зручний сервіс і фінансова стабільність.

Після придбання поліса COVID від СК VUSO кожен клієнт може бути впевнений, що йому нададуть підтримку, і рішення про нарахування компенсації буде прийнято швидко. Гаряча лінія з інформування страхувальників працює цілодобово. Отже, співпраця з СК VUSO дарує впевненість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *