ОСТАННІ НОВИНИ

Люстри у дитячу кімнату: різновиди і правила вибору

Омелян Шевчук

|

Купівля люстри для дітей є досить складною процедурою, адже необхідно враховувати численні фактори і критерії підбору. Іноді потрібно враховувати і думку дитини, адже саме їй в подальшому користуватися люстрою і створювати для себе комфортні умови освітлення під час відпочинку або занять.

Є маса варіантів від виробників і всі вони запропоновані в інтернет-магазині Brille. Тут є каталог, де можна знайти рішення для дівчаток, підлітків та хлопчиків. За посиланням https://www.brille.ua/ua/kak-vybrat-lyustru-v-detskuyu/ відкривається величезний каталог, де є можливість вказувати критерії вибору за допомогою фільтра. Додаткову допомогу і поради щодо вибору нададуть менеджери інтернет-магазину.

Різновиди люстр

Є кілька класифікацій, що спрощують вибір. Конструкція кріплення найбільш популярний критерій вибору. За цією ознакою дитячі люстри поділяються на такі категорії:

  1. Підвісні. Оптимальний варіант для кімнат з високими стелями. Варіант представлений як у вигляді підвісного елемента, так і у вигляді простого світильника;
  2. Накладні. Подібні люстри знову стали популярними, тому що на плафонах дизайнери стали зображати різноманітні візерунки. Світло, що проходять через них, створює яскраві і незвичайні проекції;
  3. Вбудовані. Не є основним джерелом світла, але нерідко застосовуються в якості декоративного підсвічування меблів або окремих ділянок кімнати.

Присутня також класифікація за віком і гендерною ознакою. Виділяють люстри для немовлят, школярів, підлітків, дівчаток і хлопчиків.

Ключові критерії підбору

З огляду на те, що люстрою буде користуватися дитина, до неї виставляються певні вимоги. Моделі повинні бути безпечними і без тендітних елементів, в яких не повинно міститися токсичних речовин. Переважно вибирати м’яке і розсіяне світло. Бажано, щоб люстра оснащувалася функцією зміни рівня освітлення. Необхідно щоб люстра висвітлювала кожен кут кімнати.

У виборі та підборі оптимальним помічником стане інтернет-магазин «Brille», де є велика кількість пропозицій від відомих виробників. Для наочної оцінки можна зайти в один з 25-и магазинів по Україні, щоб наживо оцінити люстру.

З доставкою та купівлею через інтернет проблем не буде. При доставці люстра ретельно упаковується, а для оплати доступні готівка або банківські картки. На все пропозиції є відповідна гарантія і можливість повернення протягом 14 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *