ОСТАННІ НОВИНИ

Потужна ДТП на Липинського: двоє людей постраждали, один з водіїв втік

Вероніка Рой

|

У п’ятницю вночі, 11 червня, на вулиці Липинського у Львові зіткнулися два «Фольксвагена». У результаті аварії двоє людей постраждали, а один з водіїв втік з місця ДТП. Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівщини.

ДТП сталася опівночі на вулиці Липинського у Львові. За даними поліції, автомобіль «Фольксваген Гольф», який виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з «Фольксваген Пасат», яким керував 48-річний мешканець Львівського району. Після зіткнення водій «Гольфа» втік з місця події.

У результаті ДТП водій «Пасата» та його пасажир, 27-річний львів’янин, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють водія «Фольксвагена Гольф», який втік з місця ДТП. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *