Під забудову продадуть ще 8 ділянок на Левандівці

Вероніка Рой

|

Мерія продасть на аукціоні вісім земельних ділянок, розташованих на вул. Роксоляни, що у мікрорайоні Левандівка. Земля призначена під індивідуальну та малоповерхову житлову забудову та розташована по сусідству із житловим масивом. Про це інформує департамент містобудування ЛМР.

Із восьми земельних ділянок, які продаватимуть на земельних торгах, 7 мають стартову ціну понад мільйон гривень. Стартова ціна продажу найменшої ділянки – 456 258 гривень.

«Вулиця Роксолани без перебільшень є цікавою для покупців. Адже це обжитий мікрорайон із налагодженою соціальною інфраструктурою, робочою транспортною схемою тролейбусних та автобусних маршрутів. А також, що особливо цінно – зеленими зонами. Мікрорайон Левандівка, в якому і є вулиця Роксолани, має кілька великих парків, озеро, а на околиці – ландшафтний заказник місцевого значення «Торфовище Білогорща», – кажуть у департаменті містобудування.

Земельні торги відбудуться 29 червня 2021 року у малій сесійній залі ЛМР.

Нагадаємо, що на вулиці Роксолани через земельні торги місто вже продало 10 земельних ділянок. Останню – майже за 30 млн гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: департамент містобудування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *