ОСТАННІ НОВИНИ

Шафа-купе чи звичайна модель: якому варіанту надати перевагу? Корисні рекомендації спеціалістів «Дубок»

Омелян Шевчук

|

Коли потрібно купити шафу, часто виникає дилема: яка конструкція підійде під дизайн кімнати та забезпечить функціональність? Добре, якщо була можливість перевірити різні варіанти. А якщо ні? Як бути в цьому випадку?

Інтернет-гіпермаркет меблів Dybok – один із лідерів меблевого ринку – пропонує різні моделі шаф. Спеціалісти компанії уже багато років допомагають своїм клієнтам підбирати найкращі варіанти. Вони виділили нюанси, на які треба звернути увагу, щоб було легше визначитися з вибором.

Габарити приміщення

Звичайні моделі здебільшого масивні, не підходять для малих приміщень. Варто враховувати, що дверцята будуть розчинятися назовні, «крадучи» корисний простір. Якщо в невеликій кімнаті планується встановлення компактних меблів для зберігання малої кількості предметів, то можна надати перевагу такій моделі.

Шафа купе – хороший варіант для різних приміщень, навіть малих. Вона дозволяє економити вільний простір завдяки розсувним дверям і грамотному розміщенню. Спеціалісти «Дубок» допоможуть підібрати оптимальну модель (кутову, пряму та ін.).

Особливості експлуатації

У продажу зустрічаються секційні відкидні шафи. Часто такі меблі громіздкі, але вміщують мало. Отже, потрібно правильно підійти до вибору. Наприклад, можна організувати багато секцій з окремими дверцятами. Спеціалісти також радять передбачити різні відділення – для головних уборів, прикрас, іграшок тощо.

У шафі-купе розміщують одяг, взуття та предмети побуту. Висока місткість дозволяє зберігати багато речей на вішалках, у спеціальних відсіках, антресолях.

Дизайн дверей

Шафи з відкидними дверима не дозволяють розгулятися фантазії. Хоча фасади виготовляють із різних матеріалів, рідко зустрічаються моделі, у яких більше однієї вставки (часто – тоноване скло).

У каталозі Dybok представлені різні шафи-купе – з малюнком на панелях, зі вставками. Для фасадів використовуються ЛДСП, МДФ. Гарно виглядають дзеркала на весь «зріст» меблів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *