ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту затримали кримінального авторитета із Закарпаття

Юлія Осим

|

29 травня в міжнародному аеропорту «Львів» затримали закарпатського кримінального авторитета Артура Пашкуляка. Його підозрюють у вбивстві. Бандита арештували близько опівдня, відразу по його прибуттю рейсом з турецької Анталії. Першим про затримання Пашкуляка повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола у Telegram.

Глагола зазначив, що «авторитет» прибув до Львова із турецької Анталії рейсом QU3612 авіакомпанії AzurAir. Його затримали УКР у Львівській та Київській області, а також спецпризначенці КОРД.

«Пашкуляка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу. Тобто, умисне вбивство. Наскільки мені відомо із джерел в правоохоронних органах затримання пов‘язане із можливим вбивством Владислава Русина, який безслідно зник у вересні 2020 року на Свалявщині», – написав Глагола.

Також про затримання кримінального авторитета із Закарпаття у Львові повідомив Zaxid.Net, посилаючись на власні джерела у поліції.

Зазначається, що під час розшуку Владислава Русина закарпатські ЗМІ писали про те, що поліція знайшла його автомобіль у лісі без номерних знаків, однак самого Русина тоді так і не знайшли. Владислав Русин пов’язаний з наркобізнесом на Закарпатті, його неодноразово затримувала поліція.

Відомо, що тим часом на Закарпатті поліція затримала ще шістьох людей, які можуть бути причетні до цього злочину.

Як пише Zaxid.Net, що Артур Пашкуляк вважається відомим на Закарпатті кримінальним авторитетом, за даними ЗМІ близький до колишнього народного депутата Михайла Ланьо, відомого у кримінальному світі як «Блюк». Саме Артур Пашкуляк був безпосередньо причетний до стрілянини у Мукачево в 2015 році, в результаті якої були вбиті троє людей, ще 11 були поранені.

У лютому 2020 року на Артура Пашкуляка вчинили у Мукачевому збройний замах, але він вижив.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *