ОСТАННІ НОВИНИ

У Білорусії затримали засновника опозиційного Телеграм-каналу

Ольга Денисяка

|

За даними опозиційного білоруського телеграм-каналу NЕХТА, на борту літака Ryanair, який після повідомлення про мінування позапланово приземлився в аеропорту Мінська, знаходиться Роман Протасевич, якого переслідує режим Лукашенка. Про це повідомляє УП з посиланням на білоруські ЗМІ.

«На борту рейсу, який летів з Афін до Вільнюса, був Роман Протасевич! У Білорусі йому загрожує смертна кара. Лукашисти захопили літак, щоб арештувати Протасевича», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що якщо подивитися на траєкторію маршруту літака, то можна побачити, що до аеропорту Вільнюса було набагато ближче і він не повинен був приземлятися у Мінську.

Повідомляється про те, що Протасевича вже затримали білоруські силовики.

У національному аеропорту «Мінськ» 23 травня незаплановано сів літак компанії Ryanair, який слідував за маршрутом Афіни-Вільнюс. Посадка була зумовлена тим, що надійшло повідомлення про мінування. Втім воно виявилося хибним.

Нагадаємо, 22 травня у Києві українські силовики жорстко затримали білоруського активіста Петра Маркелова й пригрозили йому депортацією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *