ОСТАННІ НОВИНИ

Які ціни на квартири у центрі Львова

Омелян Шевчук

|

Купити квартиру у центрі Львова може здатись складним завданням. Перш за все, потрібно знати, з чого почати пошук і яка ціна буде оптимальною за помешкання. Може видатись, що знайти житло у центрі міста навіть на вторинному ринку буде надзвичайно дорого і складно. Однак є певні способи легко знайти квартиру у даному районі. Найпростішим варіантом буде знайти квартири у центрі Львова на DOM.RIA.

Які фактори впливають на ціну житла в центрі Львова

Обираючи квартиру у центральній частині міста Львів, потрібно знати, що на ціну помешкання, в першу чергу, впливає тип будинку згідно до особливостей ринку нерухомості. За вартістю можуть відрізнятись квартири у наступних різновидах будівель:

  • новобудова;
  • вторинний ринок житла;
  • панельний будинок;
  • цегляний будинок.

Від обраного типу будинку, насамперед залежать експлуатаційні характеристики будівлі, а отже, і квартири у ній.

Яка вартість двокімнатної квартири у центрі Львова

Двокімнатна квартира вважається одним із найкращих варіантів для проживання. Подібна кількість приміщень вважається найбільш прийнятною для сімей, оскільки дозволяє розміститись з максимальним комфортом. У таких частинах центру, як проспект Свободи, площа Ринок або початок Личаківської вулиці двокімнатна квартира площею у 100-120 квадратних метрів буде коштувати у діапазоні від 4.9 до 7.9 млн грн.

Яка вартість трикімнатної квартири у центральній частині Львова

Трикімнатні квартири зазвичай користуються попитом серед людей, які найбільш цінують великий функціональний простір. І у районах Львова поблизу центру можна без особливих зусиль знайти найбільш прийнятний варіант. На площі Ринок, а також вулицях Куліша, Пекарській, Цехова, Кубанській та Парковій вартість трикімнатної квартири площею до 200 метрів квадратних починається від 6.8 і може доходити до 15 мільйонів гривень.

Сучасний ринок нерухомості більшість людей вважає чимось занадто складним, щоб зайнятись кваліфікованим пошуком житла самостійно. Втім, використання спеціалізованих інтернет-ресурсів значно спрощує цей процес та дозволяє без особливих зусиль знайти ідеальне житло з максимальним рівнем комфорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *