ОСТАННІ НОВИНИ

Тримери: основні можливості й оригінальні пропозиції

Омелян Шевчук

|

Тример – це компактний, зручний прилад, який буде корисним не тільки у перукарському салоні, але і вдома. Раніше для догляду за волоссям, а також для моделювання вусів і бороди використовували цілий арсенал пристосувань – ножиці, машинку для стрижки, одноразові станки для гоління, електробритву. 

Сьогодні тример успішно конкурує з усіма цими пристосуваннями й справляється з рішенням різних завдань:

  • облямівка чоловічих чи жіночих стрижок;
  • моделювання та корекція бороди, вусів, бакенбардів, брів;
  • видалення небажаної рослинності в носі та вухах, а також на невеликих ділянках тіла;
  • виконання інтимної стрижки у зоні бікіні;
  • гоління до одноденної щетини;
  • створення чітких, акуратних контурів на щоках і шиї.

У мультирегіональному інтернет-магазині Makeup можна купити спеціальні моделі, призначені для чоловіків чи для жінок. Деякі бренди випускають універсальні вироби. Для розширення можливостей у комплект включають різноманітні насадки. Але більшою мірою вони орієнтовані саме на потреби чоловіків.

У 2021 році борода, як і раніше, залишається модним трендом, тому цілий ряд марок пропонують оригінальні новинки з різноманітними можливостями й додатковими перевагами:

  • Особливості використання. Моделі, призначені для домашнього застосування за своїми характеристиками не поступаються професійному обладнанню
  • Живлення. Прилади з літій-іонними акумуляторами (також використовуються у смартфонах) проходять повний цикл зарядки за 60 хвилин, а потім можуть працювати протягом 3-х годин. Основний недолік акумуляторних варіантів – заряд може закінчитись у невідповідний момент. Мережеві відрізняються високою потужністю, але свобода вашого переміщення обмежена довжиною шнура. Пропонуються й комбіновані варіанти, що поєднують переваги акумуляторних і мережевих пристроїв.
  • Функціонал. Прилади, призначені для моделювання бороди, наділяються й іншими корисними властивостями. Наприклад, можливість регулювати довжину стрижки, а також у комплект входять додаткові насадки для гоління волосся в носі й вухах, виконання облямівки стрижки, корекції скронь, видалення рослинності на тілі.
  • Особливості комплектації. Велика кількість насадок не є пріоритетною. Важливо, щоб всі вони використовувалися, а не просто зберігалися. Серед корисних додаткових опцій відзначимо наявність підсвічування, можливість вологого очищення, включення в комплект спеціального блоку для гоління волосся на голові. Якщо прилад буде використовуватись у дорожніх умовах, то обов’язково потрібен чохол для захисту від механічних пошкоджень.

Деякі користувачі сприймають тример, як повноцінну заміну машинці для стрижки. Насправді ці прилади доповнюють один одного. Машинка – це досить габаритний варіант, який відрізняється великою вагою, а його використання потребує вироблення низки спеціальних умінь і навичок. Тример застосовується перукарями переважно для опрацювання окремих елементів. В цілому, це досить простий у використанні прилад, який є багатофункціональним і високоефективним у повсякденному догляді за зовнішністю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *