ОСТАННІ НОВИНИ

SkyUp не літатиме зі Львова до п'яти європейських міст

Юлія Осим

|

Державіаслужба анулювала права лоукостера SkyUp на здійснення польотів зі Львова до п’яти міст Європи. Авіакомпанія відмовилася від виконання маршрутів через їх низьку перспективність. Про це повідомляє avianews.

Відтепер зі Львова лоукестер не літатиме до Мюнхена, Штутгарта, Братислави, Амстердаму та Праги.

Загалом перевізник відмовився здійснювати рейси за 33 марштрутами з українських міст – Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова за кордон.

Зокрема, з Києва SkyUp не виконуватиме рейси у Попрад, Нюрнберг, Ганновер, Афіни, Стокгольм, Варшаву, Меммінген, Амман, Дюссельдорф, Штутгарт, Кельн, Любляну, Копенгаген, Братиславу, Брно, Остраву и Гданськ.

З Одеси скасовуються польоти у Мюнхен, Афіни, Ларнаку та Амстердам, із Запоріжжя – у Берлін, Штутгарт, Тель-Авів і Прагу, а з Харкова у Братиславу, Тель-Авів і Прагу.

Зазначається, що права перевізника на польоти Державіаслужба анулювала 6 травня на основі заяви самої авіакомпанії.

Також іншим наказом від 6 травня Державіаслужба зменшила можливу частоту польотів SkyUp на рейсах з Києва у Єреван, Аліканте, Катанію, Ріміні, Болонью, Пальму-де-Майорку, також за зверненням авіаперевізника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *