На Донбасі п’яні бойовики підірвались на власній протитанковій міні

Наталя Дуляба

|

На окупованій частини Донеччини УАЗ із російськими бойовиками підірвався на своїй же протитанковій міні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила 10 гірсько-штурмова бригада ЗСУ.

Випадок стався у вівторок, 11 травня, орієнтовно о 13:00 год.  біля селища Бетманове (колишній Червоний Партизан), що на окупованій частині Донеччини. Тут нетверезі бойовики підірвались на власній міні.

«Представники російсько-окупаційних військ, скоріш за все перебуваючи у нетверезому стані з нагоди святкування чергового дня недореспубліки, пересувались на автомобілі УАЗ-452 і наїхали на свою ж протитанкову міну ТМ-62. Внаслідок потужного вибуху УАЗ знищено. У зв’язку з цим взяти кров у водія на аналіз, аби встановлення рівень алкоголю у крові, було неможливо», – йдеться у повідомленні.

Скільки ще бойовиків перебували всередині УАЗу, наразі точно не відомо.

Військові 10 гірсько-штурмової бригади припускають, що у цьому фатальному випадку окупанти звинуватять ЗСУ, щоб «приховати власну недолугість та відсутність контролю за особовим складом горе-командирами».

Водночас наші військові наголошують, що Збройні Сили України впевнено дотримуються режиму припинення вогню на Донбасі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *