ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові від ускладнень Covid помер боєць «Айдару»

Вероніка Рой

|

У військово-медичному клінічному центрі Західного регіону помер боєць «Айдару» Тимур Манджосов. Чоловік хворів коронавірусом.

Командування медичних сил ЗСУ у Facebook поінформувало, що 4 травня від ускладнень коронавірусу помер військовослужбовець, що перебував на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

«Не зважаючи на проведену терапію стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали», – мовиться у повідомленні.

Згодом на Facebook-сторінці 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар» зазначили, що 4 травня у шпиталі Львова перестало битися серце їхнього бійця Тимура Манджосова (позивний «Балу»). Він прийшов на фронт добровольцем у батальйон «Айдар» у 2014 році.

«Чоловік, який захищав свою країну з перших днів, відбув не одні ротацію на Сході України, побував у багатьох боях та операціях, а смерть настигла його на мирній землі. Він прийшов на фронт добровольцем у батальйон Айдар ще у далекому 2014 році захищати Луганщину. Тоді сім’я дуже підтримала бійця у його виборі. Зараз він старший сержант, головний сержант штурмової роти, побратими завжди поважали й прислухалися до нього. Смерть Балу – це величезна втрата для Батальйону. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління Айдару, так і для старших товаришів», – зазначається у повідомленні.

Небайдужих просять допомогти підтримати сім’ю Тимура Манджосова:

5168757358884395 Жужма Світлана Олександрівна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *